Start one2one
Home Contact Sitemap Disclaimer Privacy policy Dutch English German 
Beleef het nu!

Multichannel distributie

In de praktijk
Multichannel distributie
Microsoft en FormDesigner
Economisch en duurzame documenten
FormDesigner in het kort
Optimale efficiency met multichanneldistributie
Als de vormgeving voltooid is en het document is in gebruik genomen, dan kan het met één druk op de knop naar alle bestemmingen worden gestuurd. Dit afhankelijk van de ontvangerbehoefte. U kiest zelf de bestemmingen uit. Een document wordt dynamisch omgezet naar een Word-, Excel-, PDF- of HTML/XML-bestand. Vervolgens kan het direct naar meerdere printers, e-mailadressen en/of faxadressen worden verzonden.
 
Klantspecifieke distributie met één druk op de knop
Multichannel printing maakt het mogelijk om documenten op hetzelfde moment te printen, te archiveren, te publiceren, te faxen en te mailen. Een voorbeeld: uw klant krijgt zijn factuur het liefst naar diens afdeling inkoop gemaild als PDF. Bovendien wil de klant ook een fax van u ontvangen. Uw accountmanager krijgt de factuurgegevens het liefst in Excel aangeleverd, waarbij alleen de artikelnummers en totalen zijn gegeven. Met FormDesigner honoreert u met één druk op de knop al deze klantspecifieke wensen. Hierbij kunt u, zo u wilt, heel gemakkelijk variabele data en grafische onderdelen toevoegen. Het is bijvoorbeeld niet ondenkbaar dat uw accountmanager, naast de standaardrapportage in Excel, iedere dag een grafische weergave van de aankopen van zijn klanten op prijs stelt.
 
Gepersonaliseerde documenten
Haarscherpe, beter leesbare documenten toegesneden op de specifieke wensen van de klant en de interne gebruiker (bijv. sales, directie) voegen waarde toe aan de organisatie. Diagrammen, grafieken en barcodes kunnen automatisch worden ingevoegd om de presentatie van de inhoud verder te versterken.  Het voordeel hiervan is dat u de beschikking krijgt over gepersonaliseerde documenten in elke gewenste taal.

Nieuws
Mei 2017, E-facturatie met HiDOX FormDesigner
 HiDOX FormDesigner ondersteunt in V3.3.86...
Customer Succes Stories
September 2016, Zodiac Aerospace Group vertelt.......
 Zodiac Aerospace Group is marktpleider in...
Juni 2016, blijf up-to-date met de nieuwste technologie! O.a. met de HiDOX LNUI/HTML5 Interface
 HiDOX FormDesigner 100% LN UI compliant v...
Maart 2016, Groeneveld live met HiDOX
Groeneveld Groep verzendt per jaar honderdduize...
Nieuwsarchief

 
Verhoog uw imago