Start one2one
Home Contact Sitemap Disclaimer Privacy policy Dutch English German 
Beleef het nu!
HiDOX, the smart international ERP document company

eBrochure HiDOX
De branding en het imago van een organisatie beperken zich niet tot communicatiemiddelen als brochures en advertenties. Ook ERP-documenten kunnen een bijdrage leveren. Maar hoe combineer je feitelijke informatie met grafische vormgeving? HiDOX bedacht dé oplossing. Vanaf 2004 ontwikkelde het bedrijf in eigen huis de tool FormDesigner, waarmee ERP-documenten snel en eenvoudig van een eigen look en feel kunnen worden voorzien. Zo kan de communicatiekracht ervan optimaal benut worden en ontstaat er een consistente uitstraling van uw organisatie.
 
Snel en efficiënt
De snelheid waarmee de vormaanpassingen van documenten kunnen worden gedaan én de efficiënte onderlinge communicatie, die met alle gebruikelijke kantoorsoft- en hardware mogelijk is, maken HiDOX niet alleen een impactvergrotende, maar ook kostenbesparende leverancier. U maakt niet alleen een optimaliseringsslag qua vormgeving, maar ook qua digitalisering.
100% integratie
HiDOX is er in is geslaagd met FormDesigner een enorm flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden. De enige waarbij 100% integratie met ERP is gewaarborgd. Daarnaast wordt uw productiviteit verhoogd en bespaart u onnodige handelingen. Geen dubbel werk meer bij het exporteren, programmeren, koppelen en grafisch opmaken van bestanden en of documenten of bij het multichannel distribueren hiervan.

Nieuws
Mei 2017, E-facturatie met HiDOX FormDesigner
 HiDOX FormDesigner ondersteunt in V3.3.86...
Customer Succes Stories
September 2016, Zodiac Aerospace Group vertelt.......
 Zodiac Aerospace Group is marktpleider in...
Juni 2016, blijf up-to-date met de nieuwste technologie! O.a. met de HiDOX LNUI/HTML5 Interface
 HiDOX FormDesigner 100% LN UI compliant v...
Maart 2016, Groeneveld live met HiDOX
Groeneveld Groep verzendt per jaar honderdduize...
Nieuwsarchief

 
Verhoog uw imago