FormDesigner

In de praktijk
Multichannel distributie
Microsoft en FormDesigner
Economisch en duurzame documenten
FormDesigner in het kort

Uw ERP documenten zien er nooit meer als statische saaie ASCII-georiënteerde documenten uit. Dat is de kracht van FormDesigner. De software is volledig geïntegreerd in uw ERP systeem. Dat betekent dat u binnen de structuur van uw systeem werkt. 
Uw originele ERP documenten kunt u in één keer converteren naar de Graphical Designer. U krijgt hierin de mogelijkheid om uw basisdocument aan te passen, zonder dat u compleet opnieuw hoeft te formuleren. 
Uw business logica blijft behouden en u voegt meer dynamiek toe. Daarmee creëert u eenvoudig, naar eigen wens, de grafische vormgeving van uw formulieren, zoals offertes, orders, facturen, prijslijsten en rapporten conform uw huisstijl.  
We gaan verder dan andere…….
HiDOX FormDesigner gaat verder dan andere systemen. Deze geavanceerde oplossing stelt u namelijk niet alleen in staat om PDF- of HTML/XML-documenten te creëren, maar ook om al uw ERP-documenten vanuit XML te converteren naar de verschillende Microsoft-toepassingen.
De belangrijkste kenmerken van FormDesigner op een rij:
-          Als enige applicatie ontwikkeld vanuit dezelfde logica en structuur als ERP-Software. Hierdoor geen onnodig programmeerwerk.
-          Volledige integratie in alle Baan/Infor-versies, onafhankelijk van servicepacks en/of upgrades.
-          Verbazingwekkend eenvoudig en snel: slechts één dag per compleet opgemaakt gebruiksklaar ERP document zoals factuur, bestelling, orderbevestiging etc.
 
Binnen één dag operationeel en zelfstandig aan het werk
Het installeren van FormDesigner is bijzonder eenvoudig. De installatie duurt slechts één uur, daarna volstaat één uur training voor formulierenopmaak. Na de training kunt u zelfstandig documenten opmaken en verzenden bestaande ERP-documenten gebruiken en beschikbaar stellen aan de afdelingen die er mee gaan werken. U heeft dus geen dagenlange trainingen en dure consultants nodig om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort en om met FormDesigner overweg te kunnen. Op deze manier is uw investering snel terugverdiend.