Ontstaan

339-original.jpg

HiDOX, the smart international ERP document company

eBrochure HiDOX 
De branding en het imago van een organisatie beperken zich niet tot communicatiemiddelen als brochures en advertenties. Ook ERP-documenten kunnen een bijdrage leveren. Maar hoe combineer je feitelijke informatie met grafische vormgeving? HiDOX bedacht dé oplossing. Vanaf 2004 ontwikkelde het bedrijf in eigen huis de tool FormDesigner, waarmee ERP-documenten snel en eenvoudig van een eigen look en feel kunnen worden voorzien. Zo kan de communicatiekracht ervan optimaal benut worden en ontstaat er een consistente uitstraling van uw organisatie.
 
Snel en efficiënt
De snelheid waarmee de vormaanpassingen van documenten kunnen worden gedaan én de efficiënte onderlinge communicatie, die met alle gebruikelijke kantoorsoft- en hardware mogelijk is, maken HiDOX niet alleen een impactvergrotende, maar ook kostenbesparende leverancier. U maakt niet alleen een optimaliseringsslag qua vormgeving, maar ook qua digitalisering.
100% integratie
HiDOX is er in is geslaagd met FormDesigner een enorm flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden. De enige waarbij 100% integratie met ERP is gewaarborgd. Daarnaast wordt uw productiviteit verhoogd en bespaart u onnodige handelingen. Geen dubbel werk meer bij het exporteren, programmeren, koppelen en grafisch opmaken van bestanden en of documenten of bij het multichannel distribueren hiervan.