slide

Groeneveld live met HiDOX

01 December 2017

Groeneveld Groep verzendt per jaar honderdduizenden documenten vanuit het ERP Systeem. Daarvan werd nog slechts een beperkt aantal digitaal verzonden. Met meerdere Baan/Infor LN systemen wereldwijd maakte Groeneveld hun documenten met verschillende tools. 
De layout was moeilijk aanpasbaar en niet voor alle ERP systemen was er een geïntegreerde mailoplossing en/of archiveringsfunctie beschikbaar. 
Daardoor waren de digitalen documenten moeilijk vindbaar en reproduceerbaar.

Met HiDOX FormDesigner heeft Groeneveld een uniforme, volledig geïntegreerde oplossing voor alle ERP systemen! 
Samen met HiDOX heeft Groeneveld in één van de testomgevingen een POC (Proof Of Concept) opgezet. Hieruit bleek de eenvoud en snelheid waarmee complexe rapporten konden worden gemaakt en aangepast. 
Tijdens de POC werd een volledige flow: invoice document, approval proces, email en archivering naar SharePoint online ingericht. Consultancy was daarna alleen nog nodig voor installatie, configuratie en een korte training. 
Vanaf dat moment heeft Groeneveld de implementatie wereldwijd zelfstandig afgerond.

Jelle Schot, Corporate IT manager Groeneveld:
" Door de kracht van de tool, de eenvoud in configuratie en beheer én de ERP versie onafhankelijkheid, hebben wij wereldwijd met HiDOX FormDesigner in zeer korte tijd een enorme professionaliserings- en efficiencyslag kunnen maken in het digitaliseren, distribueren en archiveren van onze business documenten"

Ga terug